Stimati proprietari,

Va multumim de la inceput pentru increderea acordata de atatia ani.

Avand in vedere raspandirea rapida la nivel global a virusului COVID-19, va rugam sa folositi metodele de dezinfectare recomandate de autoritati si sa respectati urmatoarele reguli in cabinetul nostru:

1. Va rugam sa efectuati programari telefonice pentru orice tip de vizita in cabinetul nostru si sa respectati ora de programare.

2. Pacientul poate fi insotit in sala de asteptare a cabinetului doar de o singura persoana, care nu va intra in sala de consultatii decat la cererea expresa a medicului.

3. In sala de asteptare a cabinetului va fi restrictionat accesul la maxim o persoana.

4. Urgentele au prioritate, insa doar medicul veterinar decide ce caz reprezinta o urgenta!

Prin aceste masuri incercam sa protejam atat clientii cat si personalul cabinetului, pentru a va putea oferi in continuare serviciile medical veterinare necesare companionului dumneavoastra.

Va multumim pentru intelegere!
Echipa 3VET

Programul cabinetului

Stim ca timpul este pretios,asa ca va oferim un serviciu de programari astfel incat timpul de asteptare in cadrul cabinetului sa fie minim.

Detalii

Serviciile noastre

Oferim cele mai bune tratamente si vaccinuri disponibile pe piata romaneasca la preturi rezonabile.Cautam surse noi de aprovizionare in dorinta de a reduce costurile fiecarei proceduri.

Detalii

Info util

Sfaturi utile pentru a avea un companion sanatos, pentru ca este mai usor sa previi decat sa tratezi.

Detalii

Echipa 3vet

Punem accentul pe calitatea serviciului medical veterinar, pentru ca suntem dedicati trup si suflet meseriei noastre si sanatatii pacientilor nostri.

Detalii

Cabinet Veterinar 3vet

Cabinetul Veterinar 3vet si-a inceput activitatea la inceputul anului 2011.

Datorita atentiei acordate dotarilor si a pregatirii continue a personalului, putem spune ca in acesta perioada, am evoluat enorm.

In momentul de fata putem efectua o gama larga de analize pentru a putea ajunge cat mai aproape de diagnosticul etiologic.

Realizam diferite tipuri de operatii chirurgicale, de la cele considerate de rutina pana la operatii ample de osteosinteza si chirurgie plastica si reparatorie.

Postchirurgical si nu numai, terapia intensiva este asigurata cu echipamente moderne pentru a asigura o recuperare cat mai buna a pacientilor nostri, intr-un timp cat mai scurt.

Pe langa tratamentele alopate Cabinetul Veterinar 3vet ofera si terapii alternative cum ar fi tratamanete homeopate si acupunctura veterinara.