Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
5.500 RON
Bucuresti 22 Apr 15:40
...
4.000 RON
Ilfov 21 Apr 11:50
...
Bucuresti 20 Apr 12:30

Anunt inactiv

Trainer feminin

cu experienta. Esti o fire sociabila, punctuala, dornica de afirmare si stapanesti engleza perfect. Hai sa faci parte din echipa noastra. Salariu motivant,
Detalii suplimentare
Studioul FancyFactory este cel mai nou si inovativ studio din Bucuresti facand parte dintr-un grup de studiouri cu experienta de peste 10 ani in domeniul Videochat-ului. Suntem studioul care depaseste barierele in ceea ce priveste videochat-ul, oferindu-ti in primul rand respectul cuvenit din momentul in care te-ai decis sa faci primul pas catre acest domeniu.

Zona in care suntem amplasati este una centrala (Piata Iancului), deci, accesibila tuturor.

Stim sa apreciem frumosul si eleganta, tocmai de aceea camerele noastre sunt decorate select, somptuos.Suntem o echipa unita, determinata unde succesul financiar merge mana in mana cu distractia, desigur toate presarate cu seriozitate si devotament.

Oferim conditii de lucru de top si suntem mereu in pas cu ultimile aparitii in ceea ce priveste tehnologia. Vrem ca orele petrecute de tine in studio sa fie cat mai distractive si relaxante, astfel incat munca ta sa para o petrecere continua.
1 vizualizari Bucuresti 22 Feb 17 19:27
Foto
Anunt inactiv