Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
140.000 €
Constanta azi, 14:00
...
99.000 €
Bucuresti azi, 00:20

Anunt inactiv

MILITARI

26.000 €
1 / 3

MILITARI

26.000 €
Caracteristici
Suprafata 40 mp An 2015 Decomandat
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
Descriere
Auchan, finisaje la alegere, bucatarie inchisa, gresie, faianta, parchet, prize, interfon, centrala termica, obiecte sanitare, tamplarie Velux cu geam termopan, lift, bonus aparat de aer conditionat,
Detalii suplimentare
Apartament cu 2 camere,suprafata utila 40 mp,decomandat cu bucatarie inchisa.Se preda la cheie,modelul finisajelor fiind la alegerea clientului.Apartamentul va dispune de centrala termica proprie,radiatoare,prize si intrerupatoare,tamplarie Velux cu geam termopan si BONUS UN APARAT DE AER CONDITIONAT 9.000 BTU.Disponibil la mansarda.
Contorizare utilitati individuala,complexul avand la dispozitie canalizare sector 6,Apa Nova si Enel Energie Muntenia.Complexul este alcatuit din 11 cladiri rezidentiale si un parc cu suprafata de 700 MP amenajat cu loc de joaca pentru copii.
Regim inaltime D+P+7+M.Structura rezistenta din cadre de beton armat,pereti interiori din rigips,exteriori din caramida POROTHERM,termosistem 15 cm.
Facilitati: Acces rapid in fata complexului la MAXI-TAXI si RATB linia 178 si 138.In imediata apropiere se afla magazinele Metro,Auchan,Mega Image,Praktiker,scoli,gradinite etc.
Se accepta orice tip de credit bancar/imobiliar. Se acorda discount pentru plata cash!

1 vizualizari Bucuresti 03 Mar 16 11:10
Anunt inactiv