Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Ilfov, Soseaua Oltenitei, duplex 4 camere, proiect

87.000 €
1 / 3

Ilfov, Soseaua Oltenitei, duplex 4 camere, proiect

87.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 120 mp Teren 300 mp An 2017 4 camere In constructie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Porti electrice Sistem irigatii
Descriere
Ilfov, Soseaua Oltenitei, duplex 4 camere, 300 mp teren, Sos. Oltenitei, DN 4. Casa construita cu materiale premium, intr-un complex rezidențial dotat cu toate utilittile, gaze, apa curenta, canal.
Detalii suplimentare
Ilfov, Soseaua Oltenitei, duplex 4 camere, 300 mp teren, Sos. Oltenitei, DN 4. Casa construita cu materiale premium, intr-un complex rezidențial dotat cu toate utilitățile ( gaze, apa curenta, canalIzare, put ptr irigații, transport in comun)

Casele noastre sunt construite intr-o zona rezidentiala si beneficiaza de toate facilitatile si serviciile care raspund dorintei de confort a fiecărei familii. Casa se afla in zona de sud-est a Bucurestiului in apropiere de soseaua de centura, imediat dupa localitatea Popesti Leordeni. Casa este conceputa cu zona de living si dinnig, iar bucataria este spatioasa, terenul este de 300 mp cu deschidere de 10 m la strada, utiliati - gaze, curent trifazic, apa (statie de epurare proprie a cartierului) si canalizare pe dimensiuni mari, acces facil la magazine - (Mega Image la 2 minute (mers pe jos), acces facil la mijloacele de transport in comun la 2 minute)
2 vizualizari Ilfov, Popesti - Leordeni, 07 Feb 18 07:11
Anunt inactiv