Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
86.000 €
Bucuresti 24 Apr 11:16
...
56.000 €
Bucuresti 23 Apr 14:06
...
91.900 €
Bucuresti 24 Apr 15:39
...
80.000 €
Bucuresti 23 Apr 12:36

Anunt inactiv

Metrou Aparatorii Patriei, 3 camere, imobil nou

79.000 €

Metrou Aparatorii Patriei, 3 camere, imobil nou

79.000 €
Caracteristici
An 2017 Decomandat Etaj 1 din 3
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Structura beton Structura caramida
Descriere
acest ansamblu rezidential se evidentiaza prin finisaje moderne, solide, premium. Apartamentele au suprafete generoase si sunt bine compartimentate, oferind viitorilor proprietari un raport optim.
Detalii suplimentare
Modul excelent in care a fost gandit si pus in practica acest ansamblu, cu o varietate locativa, astfel, cei ce sunt in cautarea unei locuinte noi pot alege din mai multe tipuri de modele si compartimentari.Acest ansamblu rezidential se evidentiaza prin finisaje moderne, solide, premium. Apartamentele au suprafete generoase si sunt bine compartimentate, oferind viitorilor proprietari un raport optim spatiu - pret - calitate.
Structura de rezistenta este de tip dual , in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele proiectului.
Zidaria exterioara si interioara este din caramida de tip Porotherm . Termoizolatia exterioara din polistiren EPS 80 de 10cm si finisati cu tencuiala decorativa rezistenta in timp.
Obiectele sanitare si instalatia sunt de la Romstal si Ideal Standard,cu WC-uri ingropate in perete si dus italian cu perete din sticla si rigola de scurgere.
Predare la cheie!
1 vizualizari Bucuresti 03 Dec 17 18:42
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv