Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
99.000 €
Bucuresti 16 Apr 09:11
...
61.500 €
Bucuresti 23 Apr 10:59

Anunt inactiv

PRELUNGIREA GHENCEA

46.700 €

PRELUNGIREA GHENCEA,

46.700 €
Caracteristici
Suprafata 57 mp An 2016 Semidecomandat Etaj 3 din 11
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
Descriere
ansamblu nou West Towers, ocazie, 57 mpu+7 mp balcon, negociabil, finisaje cal superioara, centrala proprie, obiecte sanitare, acces transport,
Detalii suplimentare
Dimri West Towers este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in acest moment in Bucuresti.
Localizat in Prelungirea Ghencea nr 350-356, Dimri West Towers este cel mai nou cartier, dezvoltat pe o suprafata de 4,1 Hectare, cu un stil de viata tanar, care se adreseaza cuplurilor dar si celor care doresc sa beneficieze de o locuinta noua.
Toate apartamentele din cadrul proiectului Dimri West Towers sunt concepute pentru a putea fi cumparate si prin programul Prima Casa.
Proiectul are prevazute spatii verzi si locuri de joaca, dispunand totodata si de un Centru Comercial destinat intregului cartier Prelungirea Ghencea. Dimri West Towers va fi dezvoltat in mai multe faze de constructie, avand in plan livrarea primelor 95 de apartamente incepand cu ultima parte a anului 2016.
Apartamentele se vand finisate integral, cu grupurile sanitare echipate complet, cu centrala termica proprie si fiecare beneficiaza un balcon spatios.
Apartamentele sunt distribuite
1 vizualizari Bucuresti 25 Oct 16 17:01
Anunt inactiv