Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 17 Apr 13:08
...
61.500 €
Bucuresti 23 Apr 10:59
...
99.000 €
Bucuresti 16 Apr 09:11

Anunt inactiv

POPESTI LEORDENI

62.500 €

POPESTI LEORDENI,

62.500 €
Caracteristici
An 2012 Decomandat Etaj parter din 3
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Loc parcare Reabilitat termic
Descriere
bucatarie foarte mare, living, dormitor, baie, debara, la 5 minute de mers pe jos de metrou statia Dimitrie Leonida. Se preda complet mobilat si utilat,
Detalii suplimentare
Apartament 2 camere, decomandat, bucatarie mare, living, dormitor, baie, debara, la 5 minute de mers pe jos de metrou statia Dimitrie Leonida.
Se preda complet mobilat si utilat. Apartamentul este finisat cu gresie si faianta in bucatarie si grupul sanitar, parchet, usi de interior in ton cu pardoseala, usa metalica de acces, obiecte sanitare, zugraveli lavabile si dotat cu: centrala termica cu senzor de gaz si termostat, mobila de bucatarie cu electrocasnice incorporate (hota, cuptor, plita), frigider, aer conditionat, dressing, pat de dimensiuni mari, canapea extensibila, masina spalat.
Apartamentul se afla intr-un complex modern, delimitat cu bariere de acces si beneficiaza de un loc de parcare inclus in pret.
1 vizualizari Bucuresti 23 Oct 16 22:37
Anunt inactiv