Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
350 €
Bucuresti ieri, 12:52
...
300 €
Bucuresti 24 Mar 13:30
...
350 €
Bucuresti ieri, 07:26

Anunt inactiv

Turda, 1 Mai, Mihalache, Domenii

330 €

Turda, 1 Mai, Mihalache, Domenii,

330 €
Caracteristici
Suprafata 36 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift M 14 min.
Descriere
1 Mai, Podul Grand, proprietar ofer garsoniera cocheta, spatioasa, et. 7/10, bl. 1982, panorama deschisa superba de la balcon, tramvai 41 la 1 min., metrou Basarab, Grivitei 5 min., magazine, parc.
Detalii suplimentare
Zona civilizata, acces facil la mijloacele de transport (tramvai 41, metrou Grivitei/Basarab, autobuze si troleibuze pe Calea Grivitei). 10 min.-Gara de Nord, Arcul de Triumf sau Piata Victoriei.
Parc amenajat in fata blocului si parcul Regina Maria la 1 min., in dreptul statiei de tramvai 41. Blocul este putin retras de la linia centrala, oferind intimitate si liniste, cu o priveliste ampla asupra zonei. In apropiere magazine, inclusiv non stop, statia de benzina MOL, farmacii, saloane de infrumusetare, sedii de firma cu paza permanenta etc.
Garsoniera este moderna, complet open space si amenajata pe zone de lucru: dormitor, bucatarie, living area cu balcon. Spatii de depozitare generoase, mobila la comanda, adecvata spatiului. Patul este pentru doua persoane, iar canapeaua este extensibila. Aragazul si aerul conditionat sunt pe balcon.

Pentru contractele pe termen lung, pretul este negociabil.
5 vizualizari Bucuresti 22 Aug 19 19:35
Statii metrou
Basarab 14 min
Griviţa 14 min
Gara de Nord 24 min
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..
Anunt inactiv