Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Dorobanti Capitale apartament 5 camere cu curte

1.600 €
1 / 1 ...

Dorobanti Capitale apartament 5 camere cu curte

1.600 €
Caracteristici
Suprafata 120 mp Decomandat Nemobilat Neutilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet 2 gr. sanitare Aragaz Liber Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Cablu Inst. sanitare noi Renovat
Descriere
parter birou/apartament/spatiu comercial in vila Dorobanti Capitale, 120 mp compartimentat in 5 camere la parter, decomandat, geamuri cristal, ideal rezidenta sau birou,
Detalii suplimentare
Va oferim spre inchiriere un apartament de 5 camere cu o suprafata totala de 120mp la parterul unei vile vechi in zona Dorobanti - Capitale.

Apartamentul se afla la parterul unei vile construite in anii '30 si este pretabil atat pentru birouri cat si pentru activitati comerciale sau destinatie rezidentiala.

Apartamentul este alcatuit din 5 camere cu suprafete cuprinse intre 16-25mp, 2 grupuri sanitare, 1 bucatarie si spatii de depozitare. Exista si posibilitatea inchirierii subsolului pentru depozitare.

Proprietatea se afla intr-o conditie foarte buna, fiind bine intretinuta de-a lungul timpului. Parchetul, usile si geamurile sunt pastrate cat si usile interioare cu geamuri de cristal.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati brokerul!
2 vizualizari Bucuresti azi, 14:25
Evolutia preturilor imobiliare in Floreasca-Dorobanti
se incarca..
Anunt inactiv