Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.200 RON
Bucuresti 22 Apr 11:45

Anunt inactiv

UNIVERSITATE

420 €

UNIVERSITATE,

420 €
Caracteristici
Suprafata 48 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Aragaz Frigider Liber Televizor Masina de spalat Termopan Cablu Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift
Descriere
Scala, 5 minute de metrou, modern, curat, luminos, et.4/8. Renovat recent. Are toate imbunatatirile, inclusiv centrala termica. Dispune de spatiu pentru depozitare. Mega Image langa bloc.
Detalii suplimentare
Apartamentul cu 2 camere este pozitionat in frumoasa zona a Universitatii, aproape de statia de metrou Universitate (la doar 5 minute de mers pe jos).
Este excelent pentru persoanele care isi doresc sa beneficieze de atmosfera boema a capitalei, de pozitia ultracentrala si de toate facilitatile sau punctele de atractie aflate la indemana.
Apartamentul se afla la etajul 4, intr-un bloc cu 8 nivele care este usor retras de la bulevardul principal, astfel va ofera liniste si intimitate. Scara blocului e curata, beneficiati de lift si vecini foarte civilizati.
Locuinta are avantajul de a fi luminoasa, proaspat renovata. E de tip decomandat, foarte bine impartit si placut amenajat.
Veti beneficia de spatii pentru depozitare, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, igienizare recenta.
Apartamentul se preda complet mobilat si utilat modern.
Vecinatati: Mega Image, metrou si ratb, Universitatea Bucuresti, teatre, muzee, Centrul Vechi, farmacii, librarii, Sephora, parc Cismigiu.
2 vizualizari Bucuresti 28 Sep 16 12:28
Anunt inactiv