Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.200 RON
Bucuresti 22 Apr 11:45

Anunt inactiv

DRUMUL TABEREI

249 €

DRUMUL TABEREI,

249 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Repartitoare Aragaz Frigider Liber Televizor Balcon Masina de spalat Termopan
Optiuni exterior: Lift
Descriere
o statie linia 41, 1 Mai - Compozitorilor, stradal, etaj 3, balcon mare, sufragerie noua, biblioteca, canapea extensibila, contorizat, termopan, pentru salariat/ cuplu/ familie, garantie, disponibil
Detalii suplimentare
Drumul Taberei - Compozitorilor (1 Mai), langa Mega Image, la doua statii de Favorit si o statie de linia de tramvai 41.
Apartamentul se afla la etajul 3, intr-un bloc foarte curat si cu interfon la intrarea in scara. Este amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan (inclusiv balcon) si este contorizat. Este complet mobilat: mobila bucatarie, hol (dulap-pantofar), sufragerie (biblioteca, canapea extensibila, masa, scaune), dormitor (canapea 2 persoane, comoda, dulap 3 usi, birou) si utilat (aragaz, frigider, masina spalat, TV).
Apartamentul are un balcon foarte mare, inchis in termopan, plin de flori, este insorit, iar vederea o are catre un spatiu verde, foarte mare si linistit.
Proprietarul inchiriaza apartamentul pe termen lung, este disponibil imediat si doreste o persoana salariata, un cuplu sau o familie.
La incheierea contractului se va achita de catre chirias pe langa chirie si o garantie (valoarea unei chirii) care va fi restituita de proprietar la sfarsitul acestuia.
2 vizualizari Bucuresti 02 Nov 16 12:41
Anunt inactiv