Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
510 €
Bucuresti 19 Apr 23:50
...
500 €
Bucuresti 21 Apr 13:30
...
400 €
Bucuresti 23 Apr 11:43
...
600 €
Bucuresti 24 Apr 09:52

Anunt inactiv

Crangasi, parc

300 €

Crangasi, parc,

300 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Loc parcare
Descriere
apartament modern, recent renovat, pretabil pentru 1 persoana sau cuplu tanar fara copii, in zona linistita, acces rapid cumparaturi, transport in comun, loc propriu de parcare.
Detalii suplimentare
Apartamentul este situat la parterul unui bloc de 4 etaje, in zona Crangasi-parc, cu vederea catre gradina blocului si catre locul de parcare, renovat recent, mobilat si utilat complet. Apartamentul este pretabil pentru 1 persoana sau pentru un cuplu tanar fara copii. Acces rapid catre piata si metrou (aproximativ 7 minute de mers), supermarket la 1 minut, acces rapid cu transportul in comun sau auto propriu inspre si dinspre orice zona a orasului. Se ofera contract de inchiriere. Utilitatile includ: centrala termica proprie, TV, cablu TV si internet (wi-fi), electrocasnice in stare perfecta de functionare (frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, aragaz cu hota).
1 vizualizari Bucuresti 20 Sep 17 21:01
Evolutia preturilor imobiliare in Crangasi-Giulesti
se incarca..
Anunt inactiv