Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
750 €
Bucuresti 16 Apr 08:01
...
400 €
Bucuresti 24 Apr 10:12
...
952 €
Bucuresti 18 Apr 15:20
...
870 €
Bucuresti 19 Apr 14:31

Anunt inactiv

City Point Aviatiei

670 €

City Point Aviatiei

670 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp Semidecomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift Loc parcare
Descriere
complet utilat si mobilat ultramodern, grad inalt de confort.
Detalii suplimentare
Bohemia Real Estate va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat cu o suprafata de 70mp la etajul 4/8 in complexul rezidential City Point - Aviatiei.

Constructia este finalizata in anul 2016 iar apartamentul dispune de un loc de parcare in incinta complexului. Se inchiriaza complet mobilat si utilat cu toate utilitatile necesare.

Apartamentul dispune de o camera de zi, o camera de noapte, o bucatarie inchisa separata si un grup sanitar. Deasemenea, apartamentul dispune de o terasa generoasa de 15mp si de o vedere panoramica, libera.

City Point este recomandat persoanelor care doresc sa locuiasca intr-un cartier elegant, modern si actual din zona de Nord, pentru cei care lucreaza si petrec majoritatea timpului in zona de Nord a Capitalei.

Fiecare tip de apartament este gandit sa ofere cea mai crescuta functionalitate si utilizare a spatiului, cu un inalt grad de confort si finisare.
1 vizualizari Bucuresti 16 Jan 17 11:42
Evolutia preturilor imobiliare in Aviatiei
se incarca..
Anunt inactiv