Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.200 RON
Bucuresti 22 Apr 11:45

Anunt inactiv

CISMIGIU,

290 €

CISMIGIU,

290 €
Caracteristici
Semidecomandat Mobilat partial Utilat
Optiuni interior: Aragaz Frigider Liber Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Lift
Descriere
intre Sala Palatului si Cismigiu, excelent amplasat, 40 metri patrati, circular, etaj 6/7, cu terasa, apartament renovat, aragaz, frigider, masina de spalat, se inchiriaza semimobilat sau complet mobilat,
Detalii suplimentare
Apartamentul este renovat, are usa metalica, aer conditionat, parchet laminat, gresie si faianta, interfon, cablu Tv si internet.

Sunt 2 camere circulare, 40mp, hol, baie si o mica bucatarie. Plus un balcon gen terasa care are deasupra copertina, masa si scaune.

Este dotat cu aragaz, frigider si masina de spalat in stare buna de functionare.

Acum are ca mobilier doar un dulap de haine cu 3 usi, un dressing pe hol si inca 2 corpuri de dulapuri 'ascunse' in perete. La solicitarea chiriasului, proprietarul poate completa mobilierul cu 1 pat, 2 canapele si 1 masuta. Sau il poate lasa asa, daca chiriasul are mobilier propriu..

Vederea este spre gradina blocului, ceea ce asigura linistea.

Intrarea in Cismigiu e la 3 minute. Academia de Muzica, tot la 3 minute. Facultatea de Drept la 10 minute pe jos. Metroul de la Universitate la 10 minute, la fel si cel de la Romana.

Termen lung, pret foarte usor negociabil 290 euro.
Imediat disponibil.
Ideal 1 sau 2 persoane.
1 vizualizari Bucuresti 22 Sep 16 09:19
Anunt inactiv