Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
140.000 €
Constanta azi, 14:00
...
99.000 €
Bucuresti azi, 00:20

Anunt inactiv

UDRISTE

79.766 €

UDRISTE

79.766 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp An 2016 Semidecomandat Nivel intermediar
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
strada Romulus 38, adiacent, comision 0 cumparator. Fii in centrul confortului deplin, balcoane si terase cochete, apartamente luminoase, locatia perfecta, proiectul este finalizat,
Detalii suplimentare
Center Living, cel mai recent proiect reprezentat de Coldwell Banker, este un proiect conceput exclusiv pentru tine, cel care esti in cautarea unei locuinte noi, in care te vei simti cu adevarat acasa, unde aerul boem si cochet al apartamentelor te transpune din cotidianul zilnic in calmitatea si linistea pe care te astepti sa le regasesti odata ajuns in zona ta de confort, odata ajuns acasa.

Cochet si cu un aer boem, apartamentul pe care il vei alege va fi sinergia perfectă dintre confort, stil si arta de a trai. Standardul de calitate ridicat, respectat cu strictete de catre dezvoltator, va concorda intru totul cu nivelul asteptarilor tale.

Apartamentul de 2 camere pe care ti-l prezentam este situat la etajul 3 al imobilului, dispune de o suprafata utila de 40,50 mp si o terasa de 12 mp.

Apartamentul este decomandat, dispune de bucatarie open space si baie cu cada.

Odata cu apartamentul se poate achizitiona si un loc de parcare acoperit, pe sistem klaus.
149 vizualizari Bucuresti ieri, 11:21
Anunt inactiv