0

ANI

Prezenti din 1997
0

CLIENTI

Clienti multumiti
0

PREMII

Gold Awards Geneva

Dezinfectie. Dezinsectie. Deratizare.

Primosal oferă servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, precum și produse eficiente pentru combaterea dăunătorilor.

Protectia lemnului

Primosal oferă servicii specializate de îmbunătățire a comportamentului acestora la foc, de protecție împotriva putregaiului, insectelor, cariilor, de antiseptizare, precum și aplicări de uleiuri cu acțiune hidrofobizantă sau pentru punerea în valoare a frumuseții acestui material.

Cleaning industrial

Primosal oferă servicii profesionale de curățenie comercială și industrială. Datorită personalului calificat, a echipamentelor performante, a agenților de curățare eficienți, care protejează atât materialele pe care le curăță, cât și mediul înconjurător, rezultatele obținute sunt întotdeauna la nivelul așteptărilor clienților noștri.

P.S.I.

Viziunea companiei este să sporească satisfacţia clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a calităţii managementului şi implicit să furnizeze cele mai bune servicii de apărare împotriva incendiilor pentru a deveni un leader al performanţei pe piaţa serviciilor destinate situațiilor de urgență.

Cercetare si dezvoltare

Laboratoarele Chemspeed, dezvoltate de Primosal, sunt echipate cu o stație-pilot pentru obținerea extractelor de uleiuri și substanțe active din produse biologice și o stație-pilot pentru reacții de polimerizare în câmp de microunde, de asemenea Chemspeed promoveaza activ chimia verde.

I.S.C.I.R.

Cu o experință bogată prin intermediul partenerilor și specialiștilor nostrii, Primosal oferă servicii de cea mai bună calitate și la prețuri avantajoase la toată gama de servicii din domeniul ISCIR, atât la instalațiile de ridicat cât și la instalaţiile sub presiune.